Ring oss:

070 – 371 00 64

Skicka e-post:

info@sundstromsentreprenad.se

  1. Startsida
  2. »
  3. Våra tjänster

Våra tjänster

Vi gillar att tala om precision, effektivitet och erfarenhet. Låt oss hjälpa er med detta genom vårt tjänsteutbud för mark- och anläggningsarbeten.

ER MARKENTREPRENÖR I NORRBOTTEN MED OMNEJD

Vi erbjuder helhetslösningar inom markentreprenader

På Sundströms Entreprenad kombinerar vi vår expertis och vårt engagemang för att erbjuda tjänster inom totalentreprenad, utförandeentreprenad och samverkansentreprenad. Vi är stolta över kvaliteten på vårt arbete och våra nöjda kunder. Vi sätter stort värde på det förtroende du ger oss.

När du väljer att samarbeta med oss på Sundströms Entreprenad kan du räkna med transparent prissättning och en tillförlitlig budget. Du kan också lita på vår noggranna tidsplanering. För oss är varje kund viktig, oavsett storlek, och vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga servicenivå och professionalism. Genom detta skapar vi långvariga och framgångsrika arbetsrelationer.

VÅRA TJÄNSTER

Hur vi kan hjälpa er

Mark- och Anläggningsarbeten

På Sundströms Entreprenad AB omvandlar vi vår mångåriga erfarenhet och avancerade teknologi till överlägsna resultat inom mark- och anläggningsprojekt. Vi är experter på ett brett spektrum av högkvalitativa mättekniska tjänster för bygg- och anläggningssektorn.

Maskinuthyrning

Hos Sundströms Entreprenad AB erbjuder vi omfattande lösningar för maskinuthyrning som omfattar ett brett utbud av moderna och kraftfulla maskiner. Vår maskinpark inkluderar allt från mångsidiga grävmaskiner och robusta hjullastare till effektiva dumper och pålitliga lastbilar, utrustade för att hantera projekt av alla storlekar och komplexitetsgrader.

Mätteknik

Mångårig erfarenhet med högkvalitativa mättekniska tjänster inom bygg, anläggning och projektering vilket omfattar produktionsmätning, maskinstyrning, mängdreglering, stomnät, 3D-modeller, inmätning, utsättning och ritningar. Med en modern och högteknologisk utrustning levereras hög precision och kvalité. 

Vatten- och avloppsanläggning

Med företagets specialister utförs certifierade PE-svetsning av tryckledningar alltifrån dricksvatten till tryckavlopp. Förläggning av vatten- och avloppsrör från enskilda avlopp till större anläggningar och pumpstationer. Dräneringsarbeten kring byggnader och större ytor.

Maskintransport

Vi förstår vikten av säker och effektiv transport av tunga maskiner och utrustning. Med våra transportfordon kan vi hantera allt från grävmaskiner, hjullastare till dumprar. Vi säkerställer att din utrustning anländer till arbetsplatsen säkert, i tid och i perfekt skick.

Materialtransport

I hjärtat av varje framgångsrikt byggprojekt ligger en välorganiserad och effektiv materialtransport. På Sundströms Entreprenad AB, förstår vi betydelsen av att dina material inte bara levereras i tid, men också med största säkerhet och precision. 

KONTAKT

Kontakta oss